Waarom verdienen uw voeten de aandacht van een pedicure?

Uw voeten zijn levenslang trouwe onderdanen. Gemiddeld lopen we in ons leven zo'n drie keer de aarde rond. Geef uw voeten extra aandacht om ze in goede conditie te houden. Ook wanneer u sport. Want tijdens het sporten komen al onze voetgewrichten meer onder druk te staan.

Voetklachten komen veel vaker voor dan u denkt. Zonder dat u het in de gaten heeft veranderd uw lichaamshouding wanneer u zere voeten heeft. Dit kan bijvoorbeeld klachten geven aan nek en rug. Een regelmatig en/of preventief bezoek aan de Provoet pedicure is zeker geen overbodige luxe. Dat voorkomt problemen op de lange termijn en kan u verlossen van pijnlijke problemen zoals eeltplekken, een likdoorn, een ingroeiende nagel, kalk (schimmel) nagels en zelfs kloven.

Tot de taak van de pedicure behoort het eventueel opsporen van voetklachten en natuurlijk ook het geven van adviezen op het gebied van schoeisel.

Er hoeft niet altijd een directe aanleiding te zijn om bij een pedicure langs te gaan. Ontspanning en plezier zijn reden genoeg. Uw voeten krijgen in uw leven immers heel wat te verduren en zijn de extra aandacht meer dan waard. Verwen uw voeten af en toe met een pedicure-behandeling bij de professionele pedicure. Een absolute weldaad voor uw voeten!

Wilt u Better Feet? Laat u informeren of maak een afspraak!

All right reserved
^